Prislista:

Benämning Förslag tidspann Pris
Heldag 09-18 5 000 kr
Halvdag 09-12 / 13-16 3 000 kr

Tillägg:

Catering av mat (frukost / lunch / middag)
Aktiviteter (SUP, Klättring)

Som en del i processen att skapa ett flytande kvarter har vi byggt ett visningshus i trä på sammanlagt 120m2 i två plan med tre separata sovrum/kontor, stora sociala ytor och spännande designlösningar.

Här kan vi nu erbjuda er att förlägga konferenser och kreativa möten i en modern miljö där design och hållbarhet är i fokus. Vårt flytande visningshus ligger förtöjt vid Södra kajen i Sundsvall, naturnära och tio minuters promenad in till stadskärnan.

Huset är utrustat med Tv-skärm för presentationer, whiteboards, stora sociala ytor med inspirerande design, kök med sittplatser för 10 gäster, internet och WC/Dusch.

Det finns även två uteplatser som gör att man med fördel även kan nyttja husets utsida och få en verkligt sjönära upplevelse.

Eftersom vi befinner oss på vatten kan vi vid förfrågan erbjuda aktiviteter som SUP-paddling. Huset har även förtöjningsplatser för båt och kajak.

Finns det önskemål om en föreläsning om husets design och funktion, samt våra tankar om flytande stadsdelar och framtiden för trähus på vatten så ordnar vi även det.

Vill man inte använda köket så ordnar vi catering av mat om så önskas.

Vårt flytande hus ligger förtöjt på Södra kajen i centrala Sundsvall. (Visa stor karta)

Generell kontakt

Magnus Sandebree CEO
070-550 94 34 / info@imorgoninnovation.com

Följ oss på Facebook